WOW Academia pentru Terapeuți și Ghizi Spirituali

BINE ATI VENIT IN LUMEA INTELEPCIUNII SI A AVENTURII SPIRITUALE!

Traim intr-o perioada a trezirii globale si a Transformarii.

Daca nu ai realizat asta pana acum, lasa acest moment sa fie primul pas catre Adevar.Multi oameni cand incep sa se trezeasca, se straduiesc sa invete metode si cai pentru a sa evolua in viata lor .Unii studiaza carti,unii urmeaza seminarii si alte invataturi.Multi oameni sunt atrasi si isi doresc sa transmita cunoastere sau sa ii ajute pe ceilalti in incercarea lor de a evolua si de a contribui la Dezvoltarea Umanitatii. Unii dintre acestia gasesc calea pura, transparenta, altii nu, iar altii se chinuiesc undeva la mijloc , experimentand momente ale Adevarului si momente de haos si ignoranta." Razboiul" dintre negativ si pozitiv continua in lume si in inimile oamenilor...

Incepem o Academie Spirituala pentru aceia care vor sa fie Ghizi Spirituali sau Instructori si sa ii ajute pe ceilalti prin sesiuni individuale, consiliere, terapii (sau prin alte cai).

Daca esti o persoana serioasa care vrea sa aprofundeze aceasta cale straveche si sa isi puna actiunile in acest flow al Luminii, daca esti pregatit sa primesti ghidare pe drumul tau, te invitam si iti spunem Bine ai Venit in aceasta Academie .

Fiti binecuvantati cu totii!

VREAU SĂ PARTICIP

Aceasta Academie este pentru tine:

i. Daca esti sau vrei sa fii

un ghid spiritual pentru altii, sa sustii seminarii, workshops-uri, sau alte tehnici

ii. Daca esti sau vrei sa fii

un terapeut spiritual al unui sistem

iii. Daca vrei sa ajuti pe cei de langa tine

sa se trezeasca sau sa ii deblochezi sa poata intra pe drumul Autorealizarii si al Transfirmarii

iv. Daca ai nevoie de ghidare personala

pe drumul Autorealizarii si al Transformarii


In aceasta Academie vei invata:

§  Sistemul Global al Ghidului Spiritual si al Terapiilor – Cum Functioneaza Transformarea si Terapia Spirituala

§  Methods For Teaching & Therapy (Techniques & Rituals)

§  Cum sa iti manifesti lucrarea in Lume

§  Cum sa lucrezi cu tine si sa te dezvolti ca un Ghid Spiritual \ Terapeut

Cum Funcționează

A) 3 SEMINARII -Vă vom introduce în cunoaștere în 3 seminarii ale Academiei   - un weekend seminar și alte două seminarii a câte 4-5 zile fiecare ( în caz că situația de carantină datorită corona virus continuă vom avea seminariile online)


B) VOM AVEA ÎNTÂLNIRI ONLINE  ( una pe lună în fiecare cele 9 luni ale Academiei) pentru a evalua, a discuta și analiza progresul ,pentru a pune întrebări, schimb de experiențe cu ceilalți participanți și pentru a primi sfaturi , informații despre cum să prodedezi în evoluție.


C) VEI FI PARTE DIN GRUPUL FB al WOW -Academia de Terapeuți și Ghizi Spirituali unde vei fi conectat, îi vei cunoaște pe ceilalți ghizi spirituali, profesori, terapeuți, membri ai Academiei. Să fii parte dintr-o comunitate de oameni asemenea ție este unul dintre cele mai importante instrumente ajutătoare de valoare pe drumul tău.

DA! VREAU SĂ FIU PARTE DIN ACADEMIE

ÎN Proiectele Comunității noastre mai avem WOW - YOGA ACADEMY (Patanjali) & WOW Academy (Putere Personală Cunoaștere de Bază + Tantra & Relații)

Dacă vrei să participi la unul sau două dintre aceste programe îți putem oferi un preț special

DA! MĂ INTERESEAZĂ OFERTA SPECIALĂ!

Urmărește VIDEO

Terapeuții și Ghizii pot accesa toate instrumentele și ghidajul necesare în timpul Academiei care le dă control asupra munci lor și beneficii pe întregul drum ce urmează.

PARTICIPARE ȘI ÎNREGISTRARE

-Pentru a participa  in ACADEMIE, este necesar să te înscrii plătind suma de 595€ ( care include plata celor 3 seminarii(fără cazare și masă) și întâlnirile din fiecare lună)

sau

- Sau poți plăti în două rate a 350€ - un total de 700€ - (care include plata celor 3 seminarii (fără cazare și masă) și întâlnirile din fiecare lună). Prima rată este la început când este înscrierea și a 2-a rată maxim, după trei luni

-Cazarea, mâncarea și transportul nu sunt incluse în înscriere, prețul acestora fiind anunțat înainte de eveniment/seminar.

Get the knowledge that's revolutionizing how human energy & resources works.

DA! VREU SĂ MĂ ÎNSCRIU!

Ai nevoie de mai multe informații?

te rugăm să ne contactezi:

Elena Niculae Tel - 0722 457 082
- email:  wow@woworld.org

NOI SUNTEM WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE (WOW)